اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

طراحی وب چیست؟ چگونه یک طراح وب شویم؟


طراحی سایت چیست؟ در این مقاله از سری مقالات آموزش طراحی وب، می خواهیم مفهوم طراحی وب را بررسی کنیم و ببینیم برای تبدیل شدن به یک طراح وب حرفه ای از کجا شروع کنیم. ما همچنین تاریخچه طراحی وب سایت را بررسی می کنیم و اولین وب سایت توسعه یافته در جهان را ارائه می دهیم و پیوندی برای بازدید از آکادمی Webkema ارائه می دهیم. در زیر شرح وظایف یک طراح وب سایت را بررسی می کنیم و ابزارهایی را که برای شروع کار طراحی وب سایت نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهیم. بنابراین، اگر می خواهید پاسخ این سوال طراحی وب چیست را بیابید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.

تعریف طراحی وب سایت به زبان ساده چیست:

اگر بخواهیم تعریف ساده ای از طراحی وب سایت داشته باشیم باید بگوییم که طراحی سایت به معنای طراحی و ساخت وب سایت یا بهینه سازی و طراحی مجدد یک وب سایت قدیمی در اینترنت است.

تاریخچه طراحی سایت چیست؟

تاریخچه طراحی وب سایت از ابتدا

تاریخچه طراحی وب سایت و لینک به اولین وب سایت جهان

در حال حاضر میلیون ها وب سایت در جهان وجود دارد که هیچ کدام از آنها بیش از 28 سال قدمت ندارند. در واقع، اولین طراح وب جهان، تیم برنرز لی بود که اولین وب سایت جهان را که متعلق به پروژه جهانی وب یا W3 بود، ایجاد کرد. اولین وب سایت جهان هنوز در http://info.cern.ch/hypertext موجود است. /WWW/TheProject.html و می توانید در این لینک به آنجا بروید و ببینید که اولین سایت جهان چیزی شبیه به قرص های گلی است. افراد اولیه کم ندارند!

من قطعاً توصیه می کنم به وب سایت جهان اول مراجعه کنید و ببینید که در طول سال ها چقدر چیزهای ساده و ابتدایی شده اند! هنگامی که به اولین وب سایت جهان مراجعه می کنید، متوجه می شوید که هیچ تصویر، گرافیک یا حتی طرح رنگی وجود ندارد.

سایت هایی که بعدا ایجاد شدند مشابه بودند تا اینکه از مرورگرهای پیشرفته تری از نت اسکیپ و مایکروسافت استفاده شد که در آن سال ها در غیاب گوگل کروم و فایرفاکس رقبای اصلی مرورگرها بودند. بعدها با استفاده از جاوا اسکریپت و HTML سایت ها کم کم شکل بهتری به خود گرفتند و گرافیک بیشتری داشتند.

تاثیر مایکروسافت بر توسعه وب

در سال 2000، مایکروسافت اولین نسخه مرورگر اینترنت اکسپلورر را برای سیستم عامل مک معرفی کرد و انقلابی بزرگ در مرورگرهای اینترنتی و طراحی وب سایت به راه انداخت. اولین نسخه اینترنت اکسپلورر به طور کامل از HTML 4.1 و CSS 1 پشتیبانی می کرد که پیشرفت بزرگی بود. می خواهم به شما بگویم که این مرورگر اولین مرورگری است که تصاویر را با فرمت PNG به طور کامل پشتیبانی می کند.

طراحی وب چیست؟

طراحی وب طراحی وب یا WEB-DESIGN به مراحل ساخت و طراحی صفحات وب و ایجاد پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، محصولات یا معرفی شرکت ها یا اطلاعات اشاره دارد.

مراحل طراحی سایت چیست؟

در واقع طراحی وب سایت از 4 مرحله اصلی تشکیل شده است که در زیر به تفصیل توضیح می دهیم:

مرحله اول: طراحی قاب سیمی

در مرحله اول طراحی وب سایت، با توجه به نیاز مشتری و نوع وب سایت، ابتدا باید طرح کلی وب سایت ایجاد شود و نقشه کلی صفحات وب سایت و مکان و چیدمان عناصر مختلف در این مورد مشخص شود. . مرحله طراحی وب سایت طراحی وایرفریم نام دارد.

فاز دوم طراحی وب چیست؟ طراحی گرافیک سایت

بعد از اینکه محل قرارگیری المان های وب سایت در مرحله طراحی وایرفریم مشخص شد، نوبت به طراحی گرافیک وب سایت می رسد. هدف از طراحی گرافیکی وب سایت رنگ آمیزی و لعاب دادن به طرح وایرفریم با نرم افزارهای  مخصوص آموزش طراحی سایت ژاکت آکادمی و همچنین طراحی رنگ و گرافیک وب سایت بسته به نوع کسب و کار اینترنتی است که با وب سایت راه اندازی می شود. .

مراحل طراحی وب چیست؟

مرحله سوم طراحی سایت چیست؟ کدنویسی و برنامه نویسی سایت ها

پس از اتمام مراحل طراحی وایرفریم و طراحی گرافیکی سایت، نوبت به برنامه نویسی سایت می رسد. در مرحله برنامه نویسی سایت با توجه به نیاز مشتری و مدل سایتی که طراحی می شود می توان از روش های مختلفی برای دپارتمان مدیریت سایت استفاده کرد. برای این منظور می توان از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کرد یا یک فریم ورک اختصاصی را از ابتدا برنامه ریزی کرد. تصمیم گیری در مورد استفاده از کدام قطعه بستگی به هزینه و نیاز مشتری دارد که باید بر اساس این عوامل تصمیم گیری شود.

همه چیز درباره طراحی سایت

مرحله چهارم طراحی سایت چیست؟ سایت به طور کامل راه اندازی شد

پس از انجام 3 مرحله قبل از فرآیند طراحی وب سایت، آخرین مرحله راه اندازی وب سایت در بستر اینترنت جهانی است که از هر نقطه ای از جهان قابل دسترسی است. در مرحله آخر پس از تهیه هاست مناسب (برای خرید بهترین هاست در ایران حتما مقاله بهترین شرکت های هاست ایران و آموزش خرید هاست و دامنه را مطالعه کنید) و نام مناسب را انتخاب کنید (برای انتخاب . مقاله راهنمای انتخاب نام دامنه مناسب، نام دامنه مناسب را مطالعه کنید و بهترین سایت های ثبت دامنه را فراموش نکنید) سایت ایجاد و برای عموم منتشر می شود.

وظایف یک طراح وب چیست؟

همانطور که مراحل طراحی وب سایت را در قسمت قبل می خوانید، وظایف یک طراح وب بستگی به این دارد که در چه قسمتی مسئولیت داشته باشد. در واقع برای راه اندازی یک وب سایت حرفه ای به دو تیم یا افراد نیاز است، یک تیم برای طراحی قسمت Front-end یا شکل و ظاهر وب سایت و یک تیم یا فرد دیگر برای قسمت Back-end که شامل کدهای سمت سرور یا همان طراحی و ساخت. این بخش اداری وب سایت است. در ادامه وظایف هر یک از تیم های کاری front-end و back-end را به طور کامل شرح می دهیم.

ویژگی های front-end برای طراحی وب سایت چیست؟

فرانت اند شامل تمامی اجزا و کدهای وب سایت عمومی می باشد و تمامی ویژگی های خارجی وب سایت توسط تیم یا شخص فرانت اند طراحی و ساخته می شود. اصولاً به تمام قسمت هایی از صفحه که برای بازدیدکنندگان قابل مشاهده است، قسمت جلویی صفحه گفته می شود.

برای طراحی و توسعه صفحه اول سایت، طراحی باید دارای زبانی به زبان های HTML، CSS و JAVASCRIPT باشد و توسعه دهنده صفحه اول باید به این زبان ها آشنایی کافی داشته باشد. البته در بیشتر موارد در پروژه‌های بزرگ و مناطقی که گرافیک اهمیت زیادی دارد، برای طراحی عناصر گرافیکی مانند آیکون‌های سایت، تصاویر اجزای مختلف و چیدمان و رنگ فضا از طراح گرافیک نیز استفاده می‌شود.

وظایف Backend برای طراحی وب سایت چیست؟

ابتدا توضیح مختصری در مورد بک اند سایت می دهیم: در واقع به تمام کدهای سمت سرور و کدهایی که برای کاربران سایت قابل مشاهده نیست، کد بک اند می گویند. توسعه دهنده باطن یک تیم یا شخصی است که مسئول کدگذاری ساختار و ستون های اصلی یک سایت است. در واقع تمامی امکانات و عملکردهای سایت باید در انتهای سایت کدگذاری شوند. زبان های برنامه نویسی Python، ASP و PHP معمولا برای طراحی و برنامه نویسی قسمت پشتی سایت استفاده می شوند.

یک طراح وب به چه ابزارهایی نیاز دارد؟

ابزار طراحی سایت چیست؟ در ادامه می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم، حتما پس از مطالعه عنوان این قسمت به این فکر کرده اید که اولین ابزار طراحی وب سایت یک کامپیوتر قدرتمند بوده است! بله درست حدس زدید، مهم ترین ابزار برای تبدیل شدن به یک طراح وب، تهیه یک کامپیوتر یا لپ تاپ قدرتمند است که بتواند به راحتی برنامه های گرافیکی و کدنویسی را اجرا کند و در حین کار یخ نکند، به طوری که تمام توجه یک طراح وب می تواند بر روی طراح وب باشد. اصلی کار.

در مراحل بعدی بسته به مراحلی که در بالا خواندید، ابزارهای طراحی وب متفاوت خواهند بود، اما یکی از ابزارهای اصلی طراحی وب، همان زبان برنامه نویسی و فریمورک های مرتبط با آن، بسته به سلیقه و ترجیحات کاربر خواهد بود. طراح. یک سایت معمولی انتخاب شده است.

انواع طراحی سایت چیست؟

سایت ها به 2 دسته کلی تقسیم می شوند:

سایت استاتیک

سایت پویا

در زیر به طور کامل صفحات استاتیک و صفحات پویا را توضیح خواهیم داد و توضیح خواهیم داد که هر کدام در کدام قالب صفحه استفاده شده است.

طراحی وب استاتیک چیست؟

در قسمت قبل رابط کاربری و بک اند سایت را به خوبی می شناختید و وظایف هر کدام را دیدید، در این مقدمه به توضیح سایت های استاتیک می پردازیم. در سایت های استاتیک فقط قسمت جلویی کار انجام می شود یعنی هر صفحه از سایت به صورت جداگانه طراحی شده و در سرور آپلود می شود.

در سایت ثابت مدیر سایت نمی تواند محتوای صفحه را تغییر دهد، برای تغییر آن باید طراحی سایت را خودش مطالعه کند یا طراح سایت را استخدام کند تا تغییرات مورد نظر خود را انجام دهد. معمولا این روزها که از یک سیستم مدیریت محتوای حرفه ای مانند وردپرس استفاده می شود، استفاده از سایت های ثابت به شدت کاهش می یابد. سایت های استاتیک اغلب در طراحی وب سایت های شرکت های کوچک یا سایت های پیشنهادی استفاده می شود که محتوای آن برای مدت طولانی تغییر نمی کند.

طراحی سایت داینامیک چیست؟

وب سایت های پویا پویا هستند، جلو و عقب در طراحی وب سایت پویا Zhaket  برنامه ریزی می شوند. در وب سایت های پویا، برنامه نویس بک اند مسئول پویایی وب سایت است و از کدهای سمت سرور برای طراحی اسکریپتی استفاده می کند که وب سایت را به طور کامل پویا می کند.

پویایی و پویایی سایت به این معنی است که تمامی محتوای صفحات سایت توسط مدیر سایت قابل تغییر است و هر روز یک صفحه جدید با تغییر محتوا در سایت منتشر می شود مانند سایت های خبری. یا مجلاتی که چندین مجله جدید منتشر می کنند. هر روز اخبار در صفحات جدید منتشر می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد