اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

چگونه کیک خیس شکلاتی درست کنیم؟


برای اندازه گیری مقدار مواد کیک کاکائویی مایع از فنجان استفاده می شود، فرقی نمی کند از چه فنجانی استفاده می کنید، فقط همه مواد را با فنجان اندازه بگیرید تا نسبت مواد به هم نخورد.

مقدار کافی مواد مورد نیاز

3 عدد تخم مرغ

روغن آب 1/5 لیوان

شکر 1/5 پیمانه

4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

1/5 فنجان شیری که به دمای اتاق رسیده است

2 فنجان آرد نان سفید

شکر وانیلی 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر

2 قاشق چایخوری

بهترین دستور پخت کیک شکلاتی خیس:

کیک های خیس روش های پخت مختلفی دارند و هرکس به سلیقه خود میزان شکلات و سایر مواد را تغییر می دهد.

گام اول:

برای تهیه کیک سرد ابتدا باید طرز درست کردن کیک را انتخاب کنید و برای اینکه کیک به بشقاب نچسبد چند قطره روغن روی بشقاب بریزید و به کمک پخت کل بشقاب را چرب کنید. برس بزنید و کمی آرد (مقدار زیاد) رزرو کنید تا چرب شوند

مرحله دوم:

شکر و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا پودر کاکائو حل شود.

مرحله سوم:

در مرحله بعد شیر دمای اتاق را به مواد بالا اضافه کنید و با قاشق هم بزنید چون اگر مواد خشک باشند نمی توانید از همزن استفاده کنید. بعد از هم زدن مواد با قاشق، شروع به هم زدن مواد با همزن برقی کنید تا شکر و پودر کاکائو کاملا با شیر ترکیب شوند.

مرحله چهارم:

پس از حدود سه دقیقه هم زدن مواد با مخلوط کن، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه کرده و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شوند. پس از اینکه مواد به غلظت دلخواه رسید، آن را کنار بگذارید. بعد از پخت از آن برای تزئین کیک استفاده کنید.

مرحله پنجم:

حالا تخم مرغ ها را در ظرف دیگری می شکنیم تا از سلامت آن ها مطمئن شویم سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

مرحله ششم:

آرد و بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید سپس داخل مواد بریزید و با قاشق یا همزن دستی شروع به هم زدن کنید.

مرحله هفتم:

مواد را در ظرفی که با کره و آرد پوشانده اید بریزید و ته قاشق را به روغن مایع آغشته کنید تا کیک پف کند و سوراخ هایی روی مخلوط ایجاد شود. این کار به ظاهر ساده باعث پف زیاد کیک می شود.

مرحله هشتم:

قالب حاوی مواد کیک را به مدت 30-35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، پس از مدت زمان ذکر شده، قالب را از فر خارج کنید و مطمئن شوید که کیک کاملا پخته شده است، یک چاقو داخل کیک قرار دهید. اگر چاقو نچسبید یعنی کیک پخته است.

مرحله نهم:

بعد بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و کیک را به شکلی که می خواهید برش دهید و در حالی که هنوز داغ است یک فنجان از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و چند دقیقه صبر کنید. شکلات را آب کنید. . می توانید با خلال دندان سوراخ های نامرئی روی کیک ایجاد کنید تا مایع شکلاتی کاملا جذب کیک شود.
دستور پخت کیک خیس شکلاتی را از سایت https://parsiday.com ببینید.

نکات مهم برای تهیه کیک شکلاتی مرطوب:

در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه کردید زیاد هم نزنید که باعث چسبندگی پف کیک می شود.

15 دقیقه قبل از پخت کیک باید فر را از قبل گرم کنید و دما را روی 170 درجه تنظیم کنید.

تا 20 دقیقه بعد از گذاشتن سینی در فر در فر را باز نکنید زیرا باعث چسبندگی کیک می شود.

برای تزیین کیک می توانید از تکه های پسته، تکه های بادام و شکلات چیپسی استفاده کنید.

می توانید شکلات را آب کرده و برای تزئین کیک از آن استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد