اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

اخبار برتر

همراه با اخبار برتر ایران و جهان

برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی:


پیاز داغ مجلسی که به پیاز داغ چیپسی نیز معروف است برای تزیین غذاهای مختلف مانند ماکارونی و بادمجان استفاده می شود و اگر بتوانید پیاز داغ را به خوبی تهیه کنید، بدون شک غذای نمانک شما را متمایز می کند و چیپس بستگی به شما دارد. .

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ:

پیاز به میزان لازم

به مقدار لازم روغن سرخ کنید.

زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه چیپس پیاز داغ:

میکرو فوق العاده گرفت p

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به اندازه (نه خیلی کوچک، نه خیلی نازک، نه خیلی بزرگ، نه غلیظ) خرد کنید.

مرحله دوم

بعد از این، قابلمه را پر از آب کنید و روی آتش بگذارید تا آب شود و پیاز خرد شده را داخل آب داغ بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا پیاز پخته شود.

سطح سوم

بعد از پختن پیازها در آب جوش، آن ها را آبکش کنید تا آب آن کاملا کشیده شود، سپس روی پارچه مناسبی بگذارید تا کاملا خشک شوند.

مرحله چهارم

در تابه مناسبی روغن بریزید (روغن بریزید تا روی پیاز را بپوشاند) سپس حرارت را روشن کنید و وقتی داغ شد چند عدد پیاز درشت با زردچوبه اضافه کنید و وقتی سرخ شد آن را بیرون بیاورید و کمی دیگر اضافه کنید. پیاز درشت به طوری که روغن زیادی نداشته باشد و پیاز را خوب تفت دهید.

کلاس پنجم

پیازهای سرخ شده را روی کاغذ پخت یا حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. در این مرحله پیاز داغ شما آماده است.

نکات مهم در تهیه پیاز داغ:

وقتی پیاز را داخل ماهیتابه می ریزید نیازی به هم زدن آن نیست، فقط چند بار به آرامی هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود.

بر خلاف ظاهر دستور پخت که در آن روغن زیادی استفاده شده است، پیاز روغن زیادی جذب نمی کند.

از روغن باقی مانده بعد از پخت می توان برای پخت تخم مرغ و سیب زمینی استفاده کرد زیرا این روغن عطر و طعم پیاز دارد که با پخته شدن لذیذتر می شود.

اگر می خواهید بهترین پیاز قرمز تازه را داشته باشید، می توانید علاوه بر زردچوبه از زعفران نیز استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد