اگر به فرزندان عشق می ورزید و از آنها مراقبت می کنید و می توانید رابطه خوب و قابل اعتمادی با والدین و فرزندان برقرار کنید، این شغل ممکن است برای شما مناسب باشد.
با افزایش تعداد زنان شاغل در کشور، موسساتی مانند مهدکودک و پرستار کودک نیز در کشور برای نگهداری از نوزادان و کودکان ایجاد شد. مادران در محل کار و زمانی که در کنار آنها نیستند از کودکان مراقبت می کنند. برخی از مادران ترجیح می دهند به جای اینکه آنها را در مهد کودک بگذارند، برای نگهداری از فرزندانشان در خانه پرستاری استخدام کنند. در برخی موارد پرستار کودک به طور تمام وقت از کودک مراقبت می کند.
بچهها معمولاً فرزندان خود را در خانههای شخصی بزرگ میکنند. تعداد و نوع مسئولیت های پرستاری با توجه به سن و تعداد آنها متفاوت است. مثلاً برای نوزاد، پرستار باید به موقع به او غذا بدهد، پوشک او را عوض کند و در صورت نیاز بخواباند. اما وقتی از کودک 5 ساله مراقبت می کند، علاوه بر غذا دادن، تعویض لباس و خواباندن او، مجبور است با او بازی کند، او را به پیاده روی ببرد و درس هایی به او بدهد.
اول از همه، یک پرستار بچه باید دوست داشته باشد، از بودن با بچه ها مراقبت کند و از بودن در کنار آنها لذت ببرد. او همچنین باید مهربان، صبور، بشاش و کمی شوخ طبع باشد. او باید خلاق باشد و بتواند فعالیت های جالب و جذابی را برای کودکان آماده کند.
پرستار کودک نیاز به مدرک خاصی ندارد البته برخی از کارفرمایان و آژانس های کاریابی ترجیح می دهند افراد دارای مدرک و گواهینامه های مرتبط را در این مشاغل استخدام کنند.
کارمند در خانه های شخصی کار می کند و ساعات کاری آنها می تواند از چند ساعت در روز تا تمام وقت باشد. همچنین، گاهی پرستار ممکن است در کنار اعضای خانواده کودک بماند.
اطلاعات دقیق در زیر در مورد وظایف، دانش و مهارت های مورد نیاز، آموزش های مورد نیاز و دسترسی به شغل، بازار کار و فرصت های شغلی و سطح درآمد مراقبین ارائه شده است.
وظایف پرستار نوزاد
پرستار باید از نوزادان و کودکان مراقبت کند و کارهای زیر را برای آنها انجام دهد:
لباس پوشیدن
تغذیه
مندی
تعویض پوشک
تحصیلات مورد نیاز و نحوه گرفتن شغل پرستاری
علاقه مندان به این شغل باید در رشته هایی مانند مراقبت از کودک، پرستاری و روانشناسی تحصیل کنند. داشتن دانش مرتبط برای بسیاری از والدین و مراکز کار و خدمات مهم است. البته در برخی موارد شرایط تحصیلی برای شغل در نظر گرفته نمی شود و علایق و تجربیات فرد در نظر گرفته می شود.
بیشتر بخوانید: https://avalsafiresalamat.com/پرستار-کودک/