توالت چیزی نیست که هر سال تعویض کنید. بنابراین باید به درستی انتخاب شود تا برای مدت طولانی کار کند. توالت فرنگی محصولی پرکاربرد است و برای سالها کارکرد بی عیب و نقص باید کیفیت لازم را داشته باشد. برای خرید مناسب نیاز به راهنما دارید.
پس خوب است قبل از خرید توالت فرنگی با انواع و اقسام توالت فرنگی آشنا شوید و ببینید کدامیک از آنها برای سرویس بهداشتی یا حمام شما مناسب است. پس از انتخاب مدل باید هنگام خرید محصول هم نکاتی را در نظر بگیرید.
این راهنما برای خرید توالت فرنگی خوب و مناسب مخصوص شما آماده شده است.
تا انواع توالت فرنگی را نشناسید یک انتخاب خوب نخواهید داشت. در اینجا با دو مدل رایج آن آشنا میشوید:
1. توالت فرنگی مونوبلاک
2. توالت فرنگی والهنگ
توالتهای فرنگی مونوبلاک ساختار یکتکه دارند و روی زمین قرار میگیرند. با توجه به محل نصب، خروجی آنها ممکن است کف زمین یا روی دیوار باشد. مونوبلاکها، در مقایسه با نسل توالتهای فرنگی دوتکه، به علت مخزن کوچکتر، فضای کمتری اشغال میکنند و آب کمتری هم مصرف میکنند. مونوبلاکها به خاطر یکپارچهبودن مخزن و کاسه کاملاً بهداشتی هستند و شستوشوی آسانی دارند.
اگر فضای سرویس بهداشتی شما کوچک است، توالت فرنگی دیواری انتخابی ایدئال است. این توالتها روی دیوار نصب میشوند و مخزن آبشان، معمولاً، درون دیوار پنهان است. توالتهای دیواری طراحی برتر و مدرنی دارند. آنها علاوه بر اشغال فضای کمتر، بهداشت بیشتر و شستوشوی آسانی دارند؛ چراکه فضای زیر آنها خالی است و جایی برای تجمع جرم و رسوب وجود ندارد.
توالتهای فرنگی یکتکه در سیستم تخلیه با هم تفاوت دارند. سیستم تخلیه یا آبریز سیستمی است که برای خروج آب از مخزن و شستوشوی کاسه طراحی شده است. توالتها با توجه به اینکه با چه سیستمی آب را تخلیه میکنند و کاسه را میشویند با هم فرق دارند. پس در فرایند خرید توالت فرنگی خوب به سیستم تخلیۀ مناسب هم دقت کنید.
در سیستم تخلیۀ ریزشی، آب از مخزن آب به لبههای درونی کاسه هدایت و سپس از سوراخهایی، که در فواصل مشخص ایجاد شده، خارج میشود. در این نوع سیستم شستوشو از بالا به پایین صورت میگیرد. این توع توالتهای فرنگی دارای خروجی با قطر ۱۰ سانتیمتر هستند.
در سیستم تخلیۀ گردابی، آب از طریق مجرای مخزن آب به درون بدنۀ نشیمن توالت فرنگی هدایت و سپس وارد کاسه میشود و با چرخش و گردابی که درون کاسه ایجاد میکند توالت را میشوید. حجم آب مصرفی و زمان تخلیه در این سیستم نسبت به سیستمهای ریزشی بیشتر است؛ اما شستوشو و تخلیه بیصدا است.
سیستم تخلیۀ واترجت یکی از انواع سیستمهای نوین تخلیه است. در این
سیستم، علاوه بر آبریزهای سیستم ریزشی که در لبههای کاسه قرار دارد، آب مخزن از
طریق کانالی به آبریزی که در عمق کاسه تعبیه شده هدایت میشود.
در این سیستم علاوه بر آبی که از آبریز بالای کاسه (مانند سیستم
ریزشی) برای شستوشوی کاسه جاری میشود، آبریز پایین کاسه فشار مضاعفی ایجاد میکند
تا تخلیه در زمانی کوتاه و با حجم آب کم انجام شود. کمصدا بودن هنگام تخلیه و
مصرف کمتر آب از مزیتهای این سیستم است.
سیستم تخلیه توربوجت یکی دیگر از انواع سیستمهای نوین تخلیه است. این سیستم مانند سیستم واترجت دارای آبریزی در لبههای کاسه و آبریزی در عمق کاسه است، با این تفاوت که به جای آبریز ریزشی در بالای کاسه دو کانال ورود آب همزمان تعبیه شده است.
در این سیستم، عمل تخلیه با دورشویی کاسه و با استفاده از فشار آب قوی از سه کانال ریمجت (یکی در عمق کاسه و دو تا در بالای کاسه) انجام میشود. مدتزمان تخلیۀ کوتاه و مصرف کم آب از مزیتهای این سیستم است.